Banners AGROSOL reference

AGROSOL - REFERENCE

Kmetijstvo

Primerno sredstvo za vse na fotosintezi temelječe rastline. AGROSOL zmešamo z 200 do 400l vode za površino 1ha. Škropimo pri pritisku 3 do 5 barov. Poskrbimo za dobro homogenizirano škropilno brozgo in vedno dodamo tudi močilo. AGROSOL lahko uporabljamo ekološko* ali v kombinaciji z herbicidom, fungicidom, insekticidom oz. v kombinaciji s katerim drugim FFS. Po uporabi škropilno napravo speremo.
 
 

Mnenja uporabnikov:

 
Damijan J.B., Ljubljana
Ukvarjam se s pridelavo kislega zelja in kisle repe. AGROSOL sedaj uporabljam tretje leto saj sem se prepričal, da ključno pripomore k povečanju količin in potrebne kakovosti za prodajo v trgovinah.
 
Bogdan M., Goriška Brda
Češnje so presenetile s svojo sočnostjo, količino in trpežnostjo pri transportu. Nono se je čudil nad silno intenziteto zelenih listov.
 

Vili S., Dankovci
Vsi so me spraševali kaj sem počel, da so moje buče zdržale več tednov zdrave, medtem ko so drugim propadale.

Zlatko Š., Tabor
Vsi so se čudili nad mojo koruzo, ki sem jo sejal na zelo slaba tla. Na fižolu sem opazil boljšo odpornost na glivične bolezni, Kar se je pokazalo z izredno lepim fižolom. Poleg tega je krepka rast fižola vezala tudi precej več dušika in mi obogatila tla.

Franc K., Suha
Na enoletno sem posejal koruzo. Po košnji se mi je že mudilo zato nisem navozil hlevskega gnoja. Edino gnojenje ki sem ga opravil je bilo 3x škropljenje z AGROSOL. Koruza je bila zelo lepa. Predvsem sem opazil, da so storži do vrha oplojeni in neplesnivi.

Franc P., Bogojina
Z AGROSOL sem dosegel 20 Oechlejevih stopenj sladkorja več kakor drugi vinogradniki iz okoliša.

Andraž K., Selo
Z AGROSOL-om sem škropil travnike. Govedo raje prežvekuje travno silažo. Po vonju smo ugotovili, da silaža ne smrdi po masleni kislini.
Maslena kislina pa je strupena in povzroča nabiranje kristalov na sklepih živali, zato so moje živali sedaj tudi bolj zdrave in produktivne.

Marjan Z., Večeslavci
Pridelujem hren in za AGROSOL sem slišal od Avstrijskih pridelovalcev hrena. Škropljenje opravljam ponoči med 3 in 5 uro; takrat rastline namreč najbolje vsrkavajo. S tem načinom prihranim na količini vode in pri hitrosti opravila.

Franc K., Suha
Pri površinah, ki jih imam na vodovarstvenih območjih imam probleme z gnojenjem in zaščito pred pleveli. AGROSOL sem uporabil na lucerni. Že po drugi košnji sem ugotovil, da se delež plevelov zmanjšuje. Ščavje ni raslo tako hitro, zato ga je lucerna zasenčila. To pa je tudi način, da preprečujemo njegovo cvetenje in s tem zaviramo njegovo razmnoževanje.

Golf

 

Certificirano

   
  Skladnost proizvoda za uporabo v Ekološki pridelavi  
Austria Bio Garantie - Click to open website FiBL Deutschland - Click to open website FiBL Schweiz - Click to open website
Austria Bio Certificate FiBL Germany FiBL Swizerland
Certificate Austria Bio Garantie . PDF-File [268 KB] (in English) Equipment List FiBL Germany (abstract) . PDF-File [1.32 MB] (in German) Equipment List FiBL Sitzerland (abstract) . PDF-File [1.36 MB]  (in German)
Der Grüne Punkt - Duales System Deutschland GmbH - Click to open website Der Grüne Punkt - Duales System Deutschland GmbH - Click to open website InfoXgen(R) - Click to open website 
Der Grüne Punkt Der Grüne Punkt  InfoXgen
Climate certificate Der Grüne Punkt . PDF-File [29 KB] (in German) Climate certificate Der Grüne Punkt . PDF-File [78 KB] (in German)  Equipment catalog InfoXgen (abstract) . PDF-File [1.03 MB] (in German)

Poskusi soja 2014

Poskusi pridelave soje s KSS Murska sobota.

Poskusi ozimnih žit 2014

Poskusi pridelave ozimnih žit s KSS Murska sobota.

 

AGROSOL TV


AGROSOL image clip 2013
 

BayWa Talk (engl. subtitle)
 

Novice in Dogodki

LIQUIDNO naprej


 
LIQUID

Kvaliteto potrjujejo

Certifikat Der Grüne Punkt.  PDF File [78 KB]

Katalog Resource InfoXgen (odlomek).  Datoteka PDF [01:03 MB]

Vpisano v seznam sredstev za ekološko kmetovanje v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji in Švici.